Drożdże Coobra MegaPack - Opis produktu
Cena 23,80 zł
Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 25°C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.
Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-28°C.
Tolerancja alkoholu do 18%.
Czas fermentacji uzależniony jest od temperatury otoczenia: 4-6 dni.
Do drożdży polecamy dokupić środki do klarowania nastawów lub węgiel aktywny.
Szukaj produktu
Kategorie produktów
- Aparaty destylacyjne (8)
- Akcesoria destylacyjne (3)
- Trymer do łusek (1)
- Dymogeneratory Smok (3)
- Akcesoria do DG Smok (10)
- Zrębki wędzarnicze (5)
- Haki do wędzenia ryb (1)
- Piwo keg technika (9)
- Drożdże (13)
- Glukoza
- Skrobia
- Termometry (2)
- Alkoholomierze/cukrometry (2)
- Enzymy (2)
- Środki klarujące (3)
- Węgiel aktywny (3)
- Paski PH (1)
- Odżywki (2)
- Regulatory mocy (1)
- Manometry (1)
- Butelki (1)
- Zaprawka do wódki (7)
- Zaprawka do ginu (1)
- Zaprawka do koniaku/brandy (3)
- Zaprawka do campari (1)
- Zaprawka do rumu (2)
- Zaprawka do whisky/bourbon (3)
- Zaprawka do likierów (2)
- Zaprawka do tequili (1)
- Trawa żubrowa (1)
Informacje
